Over ons

Uw bekende en vertrouwde adres voor al uw schadeverzekeringen.

Marc de Wit Assurantiën is een onafhankelijk advieskantoor voor al uw schadeverzekeringen, zowel voor particulieren als voor zakelijke verzekeringen. Bij ons staat persoonlijke dienstverlening en service hoog in het vaandel. Wij geloven in de kracht van een persoonlijk gesprek en zullen altijd  voor u klaar staan.

Wie zijn wij?

Marc de Wit, directeur/eigenaar en adviseur

Chantal van Oorschot – Luyben, binnendienstmedewerkster/schadebehandelaar.

Historie.

Marinus de Wit werkte in 1950 bij Didas en Van Asten. In de avonduren begon hij bij ’t Hooge Huys Verzekeringen als verzekeringsagent. Na enkele jaren was zijn klantenbestand zo gegroeid, dat hij full time ging werken als verzekeringsagent.

Zijn zoon Gerard nam in 1970, op 30 jarige leeftijd,  de werkzaamheden van zijn vader bij ’t Hooge Huys over. Na 20 jaar loondienstagent te zijn geweest werden de agenten door ’t Hooge Huys weggesaneerd. Gerard begon toen als zelfstandig ondernemer een onafhankelijk advieskantoor “De Wit Assurantiën”.

Marc de Wit wilde helemaal niet werkzaam zijn in de verzekeringsbranche en werd boekhouder bij Philips en later controller bij De Meeuw Oirschot. In 1998 kwam Marc op een administratiekantoor te werken waar ook financiële dienstverlening een onderdeel was. Hier werd zijn interesse gewekt in de verzekeringsbranche. En zo nam hij op 1 juli 2004 het kantoor van zijn vader over.

Werkzaamheden.

Marc de Wit Assurantiën is  een begrip in Helmond /Stiphout en omgeving. Na de overname van het kantoor van zijn vader is Marc de Wit zich gaan specialiseren in particuliere – en zakelijke schadeverzekeringen.

Onze dienstverlening bestaat uit particuliere – en zakelijke schadeverzekeringen. Deze keuze is bewust gemaakt om u altijd van een kundig  advies te voorzien.  Heeft u een schade?  Bel ons op en wij staan direct voor u klaar. Wij brengen samen met u de omvang van de schade in kaart,  communiceren dit direct met uw verzekeringsmaatschappij, en blijven de schademelding monitoren totdat u de schade uitgekeerd heeft gekregen.